Neluțu Varga, înainte de CFR Cluj – FCSB: „Îi așteptăm cu multe goluri!”

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în runda a patra din play-off-ul Ligii 1.

Neluțu Varga, optimist.

Victoria din Giulești i-a readus optimismul lui Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj. El a trimis o săgeată către FCSB și Gigi Becali, declarându-se extrem de încrezător că echipa sa poate face un meci mare împotriva liderului din Liga 1.

„Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană.

Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri. Bineînțeles, este o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului.

Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos decât jucătorii FCSB-ului, ba, din contră…

Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB-ul și sunt convins că le vom face o mare surpriză”, a spus Neluțu Varga, pentru Fanatik.

FCSB și CFR Cluj sunt primele două clasate din Liga 1 înaintea meciului direct, cu 41, respectiv 31 de puncte. Ardelenii sunt la egalitate cu Universitatea Craiova și la trei lungimi peste Rapid.

FCSB este neînvinsă contra lui CFR Cluj în ultimele cinci meciuri directe. Bucureștenii au câștigat trei dintre aceste dueluri, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate.

Lasă un comentariu