Nicușor Bancu, supărat după 0-3 cu FCSB: „Am trăit o umilință”

FCSB a învins-o pe CSU Craiova fără drept de apel, scor 3-0, în runda #23 din Superliga. Fundașul stânga Nicușor Bancu a fost extrem de supărat la finalul meciului.

FCSB a făcut spectacol pe stadionul „Ion Oblemenco”, umilind Universitatea Craiova cu același scor cu care a făcut-o și în meciul tur. Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu au marcat pentru bucureșteni, care ocupă primul loc, cu 50 de puncte. Craiova se clasează pe 5, cu 34 de puncte.

La finalul meciului, Nicușor Bancu, căpitanul Craiovei, a declarat că echipa lui a trăit o adevărată umilință în această partidă. Apărătorul se teme că Universitatea Craiova ar putea rata play-off-ul în acest sezon.

„Am greșit din nou și ne-a costat acest lucru. Am trăit o umilință. Îmi pare foarte rău. Trebuie să îndreptăm lucrurile pentru că play-off-ul este în pericol. Cu siguranță suntem în criză, nu reușim să câștigăm deloc. Chiar dacă avem și momente în care jucăm destul de bine, nu reușim să marcăm.

Nu știu ce să zic despre arbitraj, poate dacă nu se dădea penalty rezultatul era altul. Când am avut la Mitriță, nouă nu ni s-a dat. La fiecare fază mai controversată, la noi nu se verifică niciodată.

Suntem foarte supărați, am pregătit ceva, dar nu ne-a ieșit nimic. Au fost mai buni. Avem nevoie de mai multă atitudine, trebuie să strângem rândurile pentru că nu este bine. Îmi pare foarte rău, le cerem scuze suporterilor, celor din conducere. Noi suntem de vină, jucătorii! 

Din păcate, nu pot decât să le promit că vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica în play-off”, a spus Nicușor Bancu, pentru Prima Sport.

Lasă un comentariu