„Noi iar ne-am dus în epoca de piatră!” Decizia care l-a scos din sărite pe Duckadam înainte de Nordsjaelland – FCSB

Helmut Duckadam (64 de ani), deranjat de decizia luată de conducătorii fotbalului din România, înainte de meciurile din Conference League.

LPF a hotărât să amâne meciurile din etapa a cincea ale echipelor românești care evoluează în Europa, pentru a le oferi astfel un avantaj în duelurile cu adversarele din preliminariile Conference League.

Decizia l-a înfuriat pe Helmut Duckadam, care este de părere că echipele românești ar trebui să se obițnuiască să joace din trei în trei zile dacă vor să revină în elita fotbalului european.

Duckadam: „Noi iarăşi am mers în epoca de piatră!”

„Nu ştiu dacă Nordsjaelland e o forţă. E o echipă frumoasă, care a jucat bine până la limita careului de 16 metri. Ştie jocul, se vede mâna antrenorului, iar noi iarăşi am mers în epoca de piatră, cu meciuri amânate.

Au trecut doar patru etape. Au obosit jucătorii după doar patru etape? De ce nu joci să creşti în joc şi să ai omogenitate? Era un plus dacă ar fi jucat în campionat. Va fi greu”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Playsport.

Manșa secundă dintre Nordsjaelland și FCSB, contând pentru turul 3 preliminar din Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, pe Right to Dream Park din Farum.

Dacă va trece de Nordsjaelland, FCSB va înfrunta în play-off-ul Conference League câștigătoarea din duelul Sabah Baku (Azerbaidjan) – Partizan Belgrad (Serbia). În tur, azerii s-au impus cu 2-0.

750.000 de euro este suma oferită de UEFA cluburilor care obțin calificarea în play-off-ul Conference League

Lasă un comentariu