Noi transferuri la FCSB? Ce spune patronul în privința acestor transferuri

Gigi Becali a anunțat că la FCSB ar mai putea sosi doi jucători în această vară, chiar dacă inițial declara că echipa nu mai are nevoie de întăriri.

În această vară, FCSB i-a transferat pe Marius Ștefănescu, David Kiki și Daniel Popa, în timp ce Malcom Edjouma și Alexandru Musi s-au întors la club după perioade de împrumut.

Gigi Becali: „S-ar putea să mai am nevoie de un atacant sau poate chiar de o extremă stânga”

După victoria din Supercupa României, 3-0 împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, Gigi Becali a anunțat că FCSB ar putea să mai aducă un atacant și o extremă stânga, însă o decizie finală va fi luată după ce va evalua performanțele echipei în mai multe meciuri.

Becali afirmă că, pentru moment, linia de atac este stabilită, cel puțin pentru meciurile din cupele europene, unde nu există regula U21. Finanțatorul FCSB a declarat că va miza pe Marius Ștefănescu în flancul drept, David Miculescu ca atacant central și Alexandru Băluță în partea stângă.

„S-ar putea să mai am nevoie de un atacant, dar ca să știu asta trebuie să joc cu Ștefănescu, David Miculescu și Băluță, în stânga. Eu trebuie să văd cum se combină ăștia trei cu mijlocașii. Așa voi afla dacă am nevoie de un atacant de careu mai valoros sau poate chiar un atacant în stânga. În dreapta nu mai punem pentru că nu e nevoie, pentru că e ăsta (n.r – Marius Ștefănescu). 

Asta am exersat și aseară. Ați văzut că s-a schimbat a doua repriză. Am făcut niște schimbări și s-a schimbat situația”, a spus Gigi Becali, vineri.

Următorul meci al celor de la FCSB va fi împotriva campioanei din San Marino, în turul 1 preliminar din Champions League, marți, de la ora 22:00, în deplasare.

FCSB, în această vară

  • Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri – Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)
  • Reveniri după împrumuturi – Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)
  • Plecări – Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis), Cătălin Gogor (Șelimbăr / gratis)

Lasă un comentariu