„Nordsjaelland e nimeni pe stradă!” MM Stoica nu vrea ca FCSB să urmeze modelul echipei care a eliminat-o din Europa

FCSB a fost eliminată din Europa încă din turul trei preliminar al Conference League de către Nordsjaelland, însă Mihai Stoica nu ar vrea ca „roș-albaștrii” să-i urmeze modelul.

Danezii de la Nordsjaelland au construit o academie în Africa, prin intermediul căreia încearcă să aducă în Danemarca unii dintre cei mai talentați tineri jucători din zonă.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, susține că FCSB n-ar trebui să urmeze un astfel de exemplu, ci ar trebui să se concentreze mai mult asuprafotbaliștilor cu potențial din România, lucru pe care îl face și în momentul de față.

„Nu mi s-ar părea o soluţie ce face Nordsjaelland cu jucătorii africani, ce fac cu academia… Nordsjelland e nimeni pe stradă. Noi suntem oechipă cu identitate clară în România, eu vreau să fie mulţi români, avem cei mai mulţi suporteri. Nu mă interesează jucătorii africani, că ne-am pierde identitatea. N-am nimic cu jucătorii africani, Weah, Drogba sunt excepţii. Jucătorii uriaşi vin din America de Sud sau din Europa.

MM știe ce le lipsește jucătorilor din România

La jucătorii români e o lipsă de educaţie, nu de valoare. Să fie plătiţi antrenorii de la academii, care să se bată cu salariile primite de antrenorii din prima ligă. Avem talent, dar nu avem educaţie. Ştiu că e România şi nu se poate aşa ceva (n.r. – dacă i-a propus lui Gigi Becali să implementeze modelul cu salarii mari pentru antrenorii de la academie), a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

FCSB ocupă, în momentul de față, primul loc în Superliga, cu maximum de puncte, după cinci meciuri disputate.

Lasă un comentariu