„Nu ar trebui să se negocieze de parcă s-ar vinde stadionul!” Poziție clară a fotbalistului care a luat titlul cu echipa lui Gigi Becali: „Voiam să merg în Ghencea!”

Deși i s-a aprobat cererea din partea Ministerului Apărării, FCSB nu va putea juca în Ghencea, până la urmă, după ce discuțiile cu oficialii lui CSA Steaua au picat.

Oficialii lui CSA Steaua au invocat numeroase polițe pentru a o împiedica pe FCSB să joace în Ghencea duelul cu Dinamo. Motivul refuzului, din explicația juristului de la CSA Steaua, au fost declarațiile făcute de Gigi Becali în spațiul public, când atât el, cât și oficialii FCSB au susținut că vicecampioana României „este Steaua”. 

Florin Gardoș: „Nu vor putea sfida la nesfârșit!” 

Florin Gardoș (34 ani) a evoluat pentru FCSB din iulie 2010 până în august 2014, când a fost cumpărat de Southampton, în schimbul a 6.8 milioane de euro. Fundașul a câștigat patru trofee alături de echipa lui Gigi Becali, dintre care două titluri consecutive și și-a exprimat poziția clară în acest conflict. 

Fostul fotbalist a vorbit, într-un interviu acordat pentru www.sport.ro și PRO TV, despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua și și-a exprimat regretul pentru că vicecampioana României nu a fost primită în Ghencea. 

„Îmi pare rău pentru că îmi doream și eu să merg pe stadion, am fost pe Ghencea de două ori până acum la meciurile echipei naționale și cred că ar fi fost ceva deosebit. De ce trebuie să fie atât de dificil să închiriezi un stadion în România? Chiar nu pot să îmi dau seama. Adică ar trebui să fie un proces simplu. 

Contractul ar trebui să fie ceva standard, nu să se negocieze de parcă s-ar vinde stadionul, nu s-ar închiria. (n.r. despre polița de asigurare) Practic ei nu pot să închirieze stadionul niciodată. E o sumă uriașă pentru un gazon. S-au mai jucat meciuri acolo, chiar aș fi curios să văd cum ar fi fost un contract pentru EURO. 

Nu vor putea sfida la nesfărșit, pot să zic milioane de oameni până la urmă, că Steaua, așa cum era ea odată, o singură echipă, avea undeva la cinci milioane de suporteri”, a declarat Florin Gardoș

Lasă un comentariu