„Nu este primul meci la care se întâmplă asta”. Verdictul clar al lui Ilie Dumitrescu după calificarea cu emoții a FCSB-ului

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League, după ce a învins CSKA 1948 cu scorul de 3-2, pe stadionul „Arcul de Triumf” , în manşa secundă a turului al doilea.

Roş-albaştrii merg mai departe cu două victorii, 1-0 şi 3-2, dar obţinerea calificării nu a fost lipsită de emoţii, după ce bulgarii au condus cu 2-1 la Bucureşti.

Damjan Djokovic a marcat primele goluri pentru FCSB (27, 82), iar Octavian Popescu a adus victoria echipei antrenate de Elias Charalambous (90+1). Pentru echipa bulgară au înscris Pedrinho (49), Reian Daskalov (68).

Cum a comentat Ilie Dumitrescu calificarea FCSB-ului 

„O repriză bună, controlată de FCSB. Sunt două schimbări la pauză. Mă așteptam, neschimbând în linia de mijloc, să nu piardă din intensitate. În momentul în care nu au mai controlat jocul, CSKA a început foarte bine a doua repriză.

După al doilea gol al bulgarilor, vreo 15 minute, echipa nu s-a mai regăsit. Băluță a intrat activ, dar diferența s-a făcut la o greșeală personală. 

Din minutul 40 până în 60-65 este o cădere inexplicabilă. Nu este primul meci la care se întâmplă asta, echipa a acceptat dominarea. Sunt câteva întrebări pe care să și le pună. A fost seara lui Djokovic, al doilea gol a fost o execuție cu simț, acolo a vrut să dea. Execuție de atacant. Au fost multe momente în care nu a exista un lider, în care să strângă echipa, să pună presiune. Nici Cordea nu s-a ridicat la un anumit nivel”, a spus fostul internațional român. 

FCSB a ajuns la cinci victorii consecutive în toate competițiile (trei în campionat și două în Europa), iar acum se pregătește pentru meciul cu CFR Cluj, programat duminică, pe stadionul din Ghencea.

După ce s-a calificat în turul următor al UEFA Conference League, FCSB își va măsura forțele cu danezii de la FC Nordsjælland, o echipă cu un lot cotat la 32 de milioane de euro de site-urile de specialitate, la fel ca cel al vicecampioanei României.

Lasă un comentariu