„Nu mai doarme la noapte!” Florin Talpan, ridiculizat de Becali după ce a spus că FCSB nu e Steaua

Gigi Becali își continuă „războiul” cu Florin Talpan, juristul CSA, cel care l-a deposedat de marca, numele și palmaresul clubului „Steaua”.

Luni, Florin Talpan a declarat pentru SPORT.RO, că Gigi Becali nu va mai deține niciodată „Steaua”, în ciuda declarațiilor acestuia că „marca se va anula”.

În replică, patronul FCSB i-a transmis câteva mesaje prin care l-a tachinat pe reprezentantul CSA Steaua.

„I-am scris un mesaj lui Talpan. I-am zis: «Am găsit hotărârea ta, deci faci pușcărie pentru fals și uz de fals», iar după i-am transmis: «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute»

După aceea i-am dat mesajele și lui Vali Argăseală și a început să râdă și el. Mi-a zis că Talpan nu mai doarme la noapte.  

După aceea, i-am dat mesaj lui Talpan și i-am zis să mă ierte că am râs de el, dar nu am avut ce face, că m-a pus diavolul să râd de el”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Declarațiile care l-au deranjat pe Gigi Becali

Florin Talpan este convins că va reuși să-l învingă definitiv pe Gigi Becali în instanță.

„Gigi Becali este de rea credință, a pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele, a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București, să-și ia gândul de la Steaua. El nu e Steaua, este o echipă care are denumirea FCSB, este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă, anonimă va fi, niciodată nu se va numi Steaua București. 

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua. Să respecte hotărârile pronunțate de către Instanță, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai repsecte nimic în România!”, a spus Florin Talpan

Lasă un comentariu