Nu mai e Mbappe! Gigi Becali l-a numit altfel pe Florinel Coman: „Acum mi-e teamă să nu-l pierd”

FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 2-1.

Cele două echipe s-au confruntat pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua cu privire la închirierea arenei „Steaua” din Ghencea au picat.

Nu mai e Mbappe! Gigi Becali l-a numit altfel pe Florinel Coman: „Acum mi-e teamă să nu-l pierd”

În prima repriză, Florinel Coman a reușit să înscrie un supergol în poarta lui Golubovic. Portarul „câinilor roșii” nu a avutt nicio șansă la șutul imparabil trimis de winger-ul roș-albaștrilor.

Dacă Florinel Coman era poreclit „Mbappe”, precum superstarul de la PSG, acum Gigi Becali l-a numit după un alt superfotbalist. Patronul FCSB l-a asemănat cu Neymar!

„Mi-e teamă să nu îi pierd, pe cuvânt, câteodată mă rog să nu îl vadă lumea pe Coman. El acum e exact ca Neymar, ce face Neymar face și el. El acum normal, să zicem că nu are 20 de ani, are 25, tăiem pe din nouă, deci 110 milioane. 

 

Golul ăla e un gol care încântă pe patron, de ce? El așteaptă emoția golului, plăcerea golului, el nu mai vine din emoție, vine pur și simplu, natural. Parcă este la PlayStation”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media.

FCSB – Dinamo 2-1

„Roș-albaștrii” au făcut o primă repriză perfectă. Mai întâi, echipa pregătită de Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 30 prin Florinel Coman. Ulterior, Darius Olaru a majorat diferența în minutul 35.

În repriza a doua, jocul FCSB-ului s-a stins însă. Dinamo a redus din diferență în minutul 83 prin Goncalo Gregorie, iar tabela a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.


Echipele de start

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Șut, Djokovic – Băluță, Miculescu, Coman
  • Dinamo: Golubovic – Moura, Giafer, Grigore, Amzar – Ghezali, Larrucea, Iglesias, Roșu – Bani, Abdallah

Lasă un comentariu