Nu toată lumea fuge de Gigi Becali. Un atacant se autopropune la FCSB: ”Îmi place Gigi Becali!”

După ce FC Argeș a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut, Arnold Garita a plecat la gruparea din al doilea eșalon al Arabiei Saudite, Al-Faisaly.

Arnold Garita și-a găsit rapid locul la echipa saudită, Al-Faisaly, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere patru pase decisive în acest sezon. Cu toate acestea, el și-a exprimat dorința de a reveni în România și a manifestat interesul să se alăture echipei FCSB. Deși mutarea sa la FCSB nu s-a concretizat în trecut, Garita a menționat că ar fi deschis să discute despre un posibil transfer cu Gigi Becali, patronul clubului, pe care îl apreciază.

Îmi place foarte mult campionatul României și sunt câteva echipe care îmi plac. FCSB este una dintre ele, așa că dacă vine FCSB sau alt club din România să mă abordeze, totul e posibil, nu voi închide ușa nimănui. Gigi Becali este un patron care îmi place, așa că voi discuta cu plăcere în cazul în care se vor interesa de mine”, a spus Arnold Garita, conform sportpesurse.ro.

  • Arnold Garita este cotat la 650 de mii de euro, potrivit Transfermarkt.

Ce spunea Arnold Garita despre Gigi Becali în urmă cu un an

Gigi Becali este un patron minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un patron nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Ai jucat ca un rahat, îți spune că ai jucat ca un rahat.

Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile. Iar Becali îți spune în față: ‘Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!’. De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a mai spus Arnold Garita.

Lasă un comentariu