Octavian Popescu a dat un verdict după 1-5 cu Rapid și a vorbit despre eliminare

FCSB a suferit o înfrângere usturătoare în ultima etapă a play-off-ului SuperLigii României, scor 1-5, contra Rapidului.

Octavian Popescu, care a înscris unicul gol al roș-albaștrilor, dar a văzut și cartonașul roșu câteva minute mai târziu, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului și a mărturisit că pentru FCSB este o ”seară neagră”.

Octavian Popescu: ”Cu prestațiile pe care le-am avut, nu prea merit la națională!”

”Perla” lui Gigi Becali este convins, totuși, că echipa se va lupta la titlu în următorul sezon.

Întrebat dacă speră să fie convocat la echipa națională, Octavian Popescu a mărturisit că la prestațiile sale din ultima perioadă, nu se așteaptă să fie chemat la prima reprezentativă.

O cataloghez ca pe o seară neagră, mai ales pentru mine, pentru că am luat cartonaș roșu. Trebuie să mergem înainte și să pregătim bine sezonul următor. Am căzut din punct de vedere mental, pentru că am fost întorși la Farul, am pierdut campionatul. Nu am ce să spun mai multe.

A fost o intrare mai tare, dar a fost o greșeală a mea, mergem înainte… Nu vreau să vorbesc despre asta, mergem înainte, va începe un nou sezon și sper să aducem titlul la Steaua (n.red. FCSB).

Avem vacanță, vom fi la echipele naționale și așteptăm noul sezon. S-a văzut și în seara asta că nu am fost noi, dar mergem înainte.

Nu pot să vorbesc eu despre plecări și veniri. Eu și colegii ne facem treaba și încercăm să dăm totul pe teren.

Vreau să merg la națională, dar cu prestațiile pe care le-am avut, nu prea merit”, a spus Octavian Popescu la finalul meciului.

Lasă un comentariu

Daca Fcsb va pierde toate procesele, ce echipa o sa sustineti in continuare?
8747 votes