Ofertă greu de refuzat? A crescut oferta cu salariul la 25.000 de euro și așteaptă ca atacantul să semneze

FCSB a câștigat titlul de campioană în Superliga României și se pregătește pentru sezonul următor, când speră la calificarea în grupele Champions League.

Echipa campioană a României, prin intermediul patronului Gigi Becali, a anunțat că își dorește un nou titlu în Superliga și o calificare surprinzătoare în grupele Ligii Campionilor. Becali nu și-a uitat obiectivul principal din această vară: aducerea unui atacant cu statistici impresionante.

Louis Munteanu, unul dintre cei mai promițători atacanți români, atrage atenția chiar dacă nu face parte din lotul României pentru EURO 2024, competiție difuzată pe Pro TV, Pro Arena și Voyo.

Gigi Becali oferă un salariu de 25.000 de euro/lună pentru Louis Munteanu dacă semnează cu FCSB

Dorit atât de FCSB, cât și de Rapid, viitorul internaționalului român este incert. Gigi Becali a declarat că a discutat cu jucătorul și așteaptă un răspuns de la Fiorentina, dar este pesimist în privința șanselor de reușită ale transferului.

Conform ProSport, Becali a mărit recent oferta de salariu pentru Louis Munteanu, tentându-l cu 25.000 de euro/lună, cu 5.000 de euro mai mult decât oferta inițială.

Problema principală este suma de transfer pe care FCSB trebuie să o ofere Fiorentinei, care ar putea crește semnificativ. Becali ar putea ajunge la o ofertă finală de 1,7 milioane de euro pentru aducerea lui Louis Munteanu.

Louis Munteanu a impresionat sezonul trecut
În ceea ce privește statisticile, Louis Munteanu a marcat 12 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate pentru Farul în sezonul recent încheiat.

Louis Munteanu are un singur meci la naționala de seniori a României. Atacantul a evoluat într-o partidă cu Belarus (0-0), din preliminariile EURO 2024, după care a jucat pentru naționala U21.

În septembrie 2020, Fiorentina a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l achiziționa de la FC Viitorul. FCSB a oferit în această vară cu 200.000 de euro mai puțin, dar răspunsul italienilor a fost negativ.

Munteanu a jucat două sezoane la echipa de tineret a Fiorentinei și a fost ulterior împrumutat pentru alte două sezoane la Farul Constanța, unde a avut evoluții apreciate. A marcat 10 goluri în prima stagiune și 12 în a doua.

Lasă un comentariu