Olandezii au cerut o schimbare înainte de România – Olanda din ”optimile” EURO 2024

România a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale EURO 2024. Tricolorii se vor duela cu Olanda pentru un loc în ”sferturi”, marți, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Olandezii au solicitat o schimbare radicală în fotbal înaintea meciului din optimile de finală ale EURO 2024 împotriva României.

Ei au cerut eliminarea sistemului VAR
Youri Mulder și Rafael Van der Vaart și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că multe goluri sunt anulate din cauza ofsaidurilor milimetrice și au propus eliminarea sistemului VAR.

Nu sunt fericit de aceste decizii. Golurile sunt anulate din cauza lungimii degetelor de la picioare, chiar a unghiilor. Nu ar trebuie să dăm ofsaid pentru câțiva milimetri. Cred că nu ar trebui să mai avem VAR.

Nu este ridicol? Nu mai are niciun sens. Trebuie să scăpăm de VAR. Acele goluri marcate de Romelu Lukaku au fost toate foarte aproape. A fost și o decizie, ca cea din meciul împotriva Turciei, care nu are niciun sens. Înțeleg că UEFA are acum un cip în minge și știe absolut totul, dar nu am încredere totală în acea tehnologie”, a spus Youri Mulder, conform sportnieuws.nl.

Rafael Van der Vaart: ”Se măsoară cu standarde diferite!”

De altfel, și Rafael Van der Vaart s-a arătat nemulțumit de regula ofsaidului: ”Dacă ne luăm după regulamentul actual, atunci ofsaidul este ofsaid, dar se măsoară cu standarde diferite. Aceleași persoane care cred că este ofsaid, nu sunt de acord că acel gol anulat al lui Xavi Simons din Olanda – Franța este ofsaid”.

Lasă un comentariu