Omul de la FCSB la care Gigi Becali nu vrea să renunțe! Marius Lăcătuș: ”Ține la el și-l vrea aproape”

Recent, Gigi Becali (65 de ani) a dezvăluit că le-a cerut lui Mihai Pintilii (38 de ani) și lui Elias Charalambous (42 de ani) ca antrenamentele echipei să fie mai lungi cu 30 de minute.

Acest lucru nu i-ar fi picat bine fostului căpitan de la FCSB, care ar fi transmis că pleacă. 

Mariu Lăcătuș: ”Cred că (n.r. Gigi Becali) ține la Pintilii și-l vrea aproape”

Marius Lăcătuș (59 de ani) a vorbit despre plecarea lui Mihai Pintilii și este convins că Gigi Becali nu îl va lăsa să părăsească echipa pe care o patronează.

”Fiara” a vorbit și despre antrenamentele pe care Gică Hagi le practică la Farul. 

”Cred că (n.r. Gigi Becali) ține la Pintilii și-l vrea aproape. Dacă era altcineva, îi zicea: `Pleacă, mă`! Un antrenament ține 90-100 de minute. Mi-e greu să cred că face Gică antrenamente de 3 ore”, a declarat Marius Lăcătuș, la Fotbal Club. 

Gigi Becali: „I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus! Pintilii a zis că pleacă!”

Patronul roș-albaștrilor este nemulțumit de felul în care jucătorii săi bat cornerele și este convins că soluția este ca aceștia să repete mai mult la antrenamente.

Gigi Becali a dezvăluit că a „comandat” antrenamente mai lungi, însă MM Stoica i-a transmis că acest lucru este imposibil și că Mihai Pintilii a amenințat cu plecarea.

„Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeți la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci.

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?”, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu