Oprița, în discuții cu un club din prima ligă. Nu mai vrea la Csa Steaua

Daniel Oprița (42 de ani) s-a săturat să aștepte ca CSA Steaua să aibă dreptul de a promova în prima ligă și vrea să plece de la echipă.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că până în momentul de față nu i s-a propus prelungirea contractului, însă a subliniat că nu va accepta să continue dacă nu va fi sigur că echipa are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Astfel, Daniel Oprița este aproape să se despartă de CSA Steaua după cinci ani petrecuți la echipa din Ghencea.

Oprița, în discuții cu un club din prima ligă

„Aștept să îmi termin contractul.  Cinci ani (n.r. – de când e la CSA Steaua), chiar dacă trei au fost fără un obiectiv, e Steaua, sunt suporterii și ești obligat să… realizezi lucruri și să mulțumești oamenii.

Sunt discuții și la Liga 2 și la Liga 1.

Dacă vor dori să continuăm și lucrurile vor fi cum trebuie și vom avea un obiectiv și un buget care să ne permită să intrăm în play-off, să ne batem pentru primele locuri, așa da, dacă nu n-aș mai vrea să continui”, a spus Daniel Oprița, pentru PRO TV și SPORT.RO.

91 de meciuri a adunat Daniel Oprița pe banca lui CSA Steaua, cu o medie de 1,78 puncte pe meci.

În acest sezon de Liga 2, CSA Steaua nu a reușit să se califice în play-off-ul pentru promovarea în prima ligă, ocupând locul opt la finalul sezonului regulat.

Lasă un comentariu