Oracolul știe cine va câștiga titlul anul acesta.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat verdictul înainte de primele meciuri din zîn Superliga României.

Chiar dacă FCSB are un avans liniștitor în fruntea clasamentului, cu 44 de puncte, la opt distanță de urmăritoarea CFR ClujDragomir este convins că ardelenii se vor apropia cât de curând de echipa lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, fostul președinte al LPF crede că Gigi Becali va câștiga titlul în Superligă, primul după nouă ani. În ultimele sezoane, FCSB a obținut de mai multe ori locul doi și a ratat prezența în preliminariile UEFA Champions League.

Gigi Becali a anunțat de mai multe ori că obiectivul echipei sale este câștigarea campionatului, după care își propune calificarea în grupele Champions League, acolo unde echipele din România nu au mai fost de 11 ani.

Dumitru Dragomir știe cine ia titlul în Superligă

„După ce am văzut-o pe CFR jucând în ultimul meci, mă îngrijorează echipa domnului Becali. Echipa CFR-ului mi-a dovedit că s-ar putea ca etapele astea până începe play-off-ul să nu mai piardă niciun joc.

Am făcut și niște calcule și așa cred. Mi-a ieșit că s-ar putea când începe play-off-ul domnul Becali să aibă doar un punct-două față de CFR Cluj. Și atunci începe nebunia.

(…)

Convingerea mea este că Becali ia titlul. Neluțu Varga pierde campionatul anul ăsta. La mustață va pierde. Acuma să știi că s-ar putea, și să nu zici că merg la două capete, dacă termină la un punct să ia CFR Cluj”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.ro.

FCSB va începe anul 2024 pe teren propriu, în compania celor de la UTA Arad, una dintre echipele din a doua parte a clasamentului.

Apoi, vicecampioana va avea parte de patru dueluri dificile, cu Universitatea Craiova (deplasare), Farul Constanța (acasă), Sepsi OSK (acasă) și Universitatea Cluj (deplasare).

Lasă un comentariu