Oțelul – FCSB se dispută cu ”casa închisă”! Anunțul moldovenilor

Jocul Oțelul – FCSB se dispută sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a treia a SuperLigii, în direct la Digi Sport 1.

Meciul Oțelul – FCSB, sold-out

Clubul antrenat de Dorinel Munteanu (55 de ani) a anunțat prin intermediul unui scurt comunicat postat pe rețelele sociale că la meciul cu FCSB-ul nu mai este disponibil niciun bilet.

Ticketing Sold-out la SC Oțelul Galați – FCSB. Toate tichetele de acces pentru meciul de mâine au fost epuizate, astfel casele de bilete vor fi închise în ziua jocului.

Vă mulțumim și suntem nerăbdători să vă avem alături pe stadion și să simțim energia voastră extraordinară pentru Oțelul!”, a transmis Oțelul, pe Facebook.

  • 13.500 de locuri este capacitatea stadinului celor de la Oțelul.

Iulian Dima va conduce partida Oțelul – FCSB

La meciul de la Galați, CCA a decis să-l trimită pe Iulian Dima (44 de ani). Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Florin Pucheanu, arbitru VAR e Horia Mladinovici, iar arbitru AVAR Bogdan Gheorghe.

Iulian Dima este o mai veche cunoștință a lui Gigi Becali. În trecut, despre cei doi s-a scris că ar avea o legătură de rudenie, însă acest lucru a fost infirmat de patronul FCSB-ului.

Totodată, afaceristul din Pipera cerea în mod public, la începutul anului 2020, ca arbitrul să nu mai fie delegat la vreun meci de-al echipei sale.

”Dincolo de evoluția jucătorilor noștri, foarte slabă, noi am avut 11 metri. Dacă o boxează, ce mai discutăm atât? Eu nici nu-l vreau pe Dima, ăsta. Nici nu-l cunosc. El, din cauza asta, arbitrează împotriva noastră, ca să nu mai zică lumea că ar exista nu știu ce relație.

Să nu ni-l mai dea pe Dima! Nu-l mai vreau la meciurile FCSB-ului. S-a spus că nu știu ce grad de rudenie ar avea el cu mine. Doamne Ferește! N-am niciun grad de rudenie cu el, nici nu-l cunosc.

Știu că e machidon și l-am văzut pe la înmormântări, dar nu am treabă cu el. Dacă-l dai pe Dima la meciurile FCSB-ului, îi e frică”, spunea Gigi Becali.

Lasă un comentariu