Ovidiu Burcă a tras concluziile după primul punct al lui Dinamo: „Construim o echipă, nu e ușor”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat mulțumit după remiza echipei sale cu U Cluj, scor 1-1. Este primul punct obținut de „câini” în acest sezon.

„Punct cu punct se adună. Noi aveam nevoie de măcar un punct, să creștem încrederea echipei. Au fost și momente bune, și mai puțin bune, o să analizăm, important e că plecăm neînvinși. S-a văzut omogenitatea mai mare pe care o au, sunt jucători cu mai multă experiență. 

Noi am pierdut mingea prea ușor în tranziție. Dacă am fi avut o conexiune mai bună cu mingea, poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e ușor. Era important să nu pierdem”, a declarat Burcă după meci, la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Ovidiu Burcă, despre…

…despre Dennis Politic, marcatorul lui Dinamo: „Mă bucur pentru Dennis, e un copil care a plecat din România să își îndeplinească visul în străinătate. Din fericire, am reușit să îl aducem. Cred că poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc și Dinamo”

…despre stilul de joc al lui Dinamo: „Nu le spun să facă ce zic eu. Trebuie să ia singuri deciziile. Încercăm să avem progresie. Când avem oameni liberi și avem linii de pas, trebuie să le căutăm și să jucăm. Noi încercăm să jucăm un stil, dar vrem să o facem eficient. Noi nu vrem să jucăm naiv. Totul trebuie să aibă un scop. Dacă, cu o pasă lungă putem sări tot blocul lor și să ajungem într-o poziție de gol, o dăm”.

6.800 de faniau fost la meciul U Cluj – Dinamo 1-1

… despre suporteri: „Mă bucur că oamenii s-au întors lângă noi, ne susțin. Noi încercăm să ne luptăm cu toate resursele pentru a-i face fericiți”.

Lasă un comentariu