Panduru a găsit un jucător rar în Liga 1 după Dinamo – Botoșani: „A făcut toți banii”

Dinamo a învins FC Botoșani, scor 1-0, în runda a cincea din Liga 1. „Câinii” și-au trecut în cont prima victorie din acest sezon și au scăpat de ultimul loc.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dinamo în minutul 90+5. După o acțiune individuală a lui Denis Politic, jucătorul a centrat în fața porții, iar portarul Răzvan Ducan a intervenit greșit, mingea l-a lovit și a intrat în propria poartă.

Basarab Panduru, impresionat de Dennis Politic

După meci, Basarab Panduru a remarcat calitatea lui Dennis Politic și faptul că jucătorul transferat recent de Dinamo nu încearcă în niciun moment să obțină faulturi sau lovituri de la 11 metri, preferând să se concentreze pe depășirea adversarului.

„Când dai gol în minutul 90+5, nu știu dacă mai este meritată victoria. Toți banii le-au făcut cele două faze ale lui Politic. Șutul din voleu și faza de la gol.

L-am văzut și la celelalte meciuri, mi se pare un jucător care încearcă să depășească adversarul, nu să caute adversarul, cum fac marea majoriteate a jucătorilor. El putea să cadă, să ceară 11 metri, nu cere și îl ajută Ducan”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Grație victoriei de astăzi, Dinamo a ajuns la patru puncte strânse în 5 etape, iar elevii lui Ovidiu Burcă au urcat pe locul 14, la egalitate cu UTA Arad și Oțelul Galați.

În runda următoare, Dinamo va juca pe terenul lui FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:45.

Lasă un comentariu