Panduru a răbufnit imediat după FCSB – Nordsjaelland: „Ce explicație să găsești? Nu pot să îmi dau seama!”

FCSB și Nordsjaelland au remizat, scor 0-0, în prima manșă din turul 3 preliminar Conference League.

FCSB a jucat din minutul 59 cu un om în plus, după ce de la Nordsjaelland a fost eliminat Nagalo, pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, vicecampioana României nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă, iar danezii au lovit transversala în prelungiri.

Panduru a răbufnit imediat după FCSB – Nordsjaelland

Mai mult, imediat după eliminarea lui Nagalo, de la FCSB a ieșit Andrea Compagno, unicul vârf de atac, care a avut și o reacție nervoasă în momentul schimbării, iar în locul italianului a intrat Valentin Gheorghe.

Basarab Panduru nu a putut găsi nicio explicație logică pentru înlocuirea lui Andrea Compagno, mai ales că schimbarea s-a produs la doar două minute după ce Nordsjaelland a rămas în 10.

„Să găsești ce? Nu ai ce explicație să găsești! Că ai vrut ce? Nu îmi dau seama, nu pot. Ăia în 10, tu în 11, iar prima schimbare după eliminare tu îl scoți pe Comagno, rămâi cu Lampard (n.r – se referă la Ovidiu Popescu) în teren și joci în față, la un moment dat, cu Olaru și Octavian Popescu, după care îl duci prin stânga, vine și Coman pe acolo.

Nu ai cum să gândești, indiferent cât ai vrea, ce au vrut să facă în momentul ăla”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Întrebat dacă crede în teoria potrivit căreia Gigi Becali a ordonat schimbarea înainte ca Nordsjaelland să rămână în 10, iar staff-ul tehnic s-a conformat chiar și după eliminare, Panduru a răspuns: „Dacă îmi spui că atunci când se dă ordin, el spune: ‘Nu mai comentați, nu mai faceți nimic’, da, cred asta”.

Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc în Danemarca, joi, 17 august, de la ora 19:30.

Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, FCSB se va duela cu învingătoarea din duelul Sabah Baku – Partizan Belgrad. În manșa tur, azerii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

Sabah Baku, vicecampioana din Azerbaidjan, s-a impus grație dublei fundașului bosniac Bojan Letic. Apărătorul stânga a marcat în minutul 70, respectiv 74, iar azerii au ratat un penalty în minutul 69 prin Isayev.

Lasă un comentariu