Panduru, consternat după o eroare de arbitraj din Oțelul – FCSB: „Nu mai înțelege nimeni nimic! Sunt alte reguli?”

Basarab Panduru s-a arătat nedumerit în legătura cu una dintre fazele importante din meciul Oțelul Galați – FCSB, încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-0.

În minutul 61, la scorul de 1-0, FCSB a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Cel care a executat penalty-ul a fost Florinel Coman, însă mingea expediată de jucătorul oaspeților a fost prinsă fără probleme de portarul Relu Stoian.

Penalty-ul de la Oțelul – FCSB trebuia repetat

Totuși, în momentul execuției, nu mai puțin de cinci jucători ai Oțelului erau intrați în suprafața de pedeapsă, dar și unul de la FCSB. Fostul arbitru Constantin Zotta consideră că arbitrul Iulian Dima a greșit pentru că nu a dictat repetarea penalty-ului.

„Penalty-ul este corect acordat, o neglijență transformată în piedică. La executare, vedem că intră mai mulți jucători în suprafața de pedeapsa. Au intrat chiar și un metru și jumătate în suprafața de pedeapsa”, a spus Zotta, la Orange Sport.

Prezent în studio, Panduru a comentat și el faza controversată de la Galați.

„Bate foarte prost Coman penalty-ul. Tu îi dai acolo, la un metri și jumătate, unde este singurul loc în care portarul poate să prindă mingea. Trebuia să se repete! Una se repetă și alta nu?

Nu mai înțelege nimeni nimic. Nu mai înțelegi de ce ăla da și alta nu. Sunt alte reguli de la meci la meci?”, a spus și Basarab Panduru.

Lasă un comentariu