Panduru îl ridiculizează pe Dugandzic, după ce fotbalistul a plecat la arabi

Marko Dugandzic (29 de ani) s-a despărțit de Rapid București.

Croatul a plecat de la echipa din Giulești după un singur an petrecut la Rapid. Alb-vișinii îl achiziționaseră în iulie 2022 de la CFR Cluj, plătind 400.000 de euro pe serviciile jucătorului.

Panduru îl ridiculizează pe Dugandzic, după ce fotbalistul a plecat la arabi

Basarab Panduru, fost internațional român, a vorbit despre despărțirea lui Marko Dugandzic de Rapid București și a remarcat, în mod ironic, că atacantul ar fi trebuit să-i mulțumească lui Cristi Săpunaru că l-a lăsat să execute loviturile de la 11 metri și să înscrie goluri, astfel încâ să primească titlul de cel mai bun marcator al Superligii.

„Dugandzic trebuie să-i mulţumeacă lui Mutu, dar mai ales lui Săpunaru că l-a lăsat să bată penalty-urile. La CFR nu a făcut prea multe, nici la Botoşani. Dugandzic să zicem că ar fi câştigat 10.000/lună la Rapid, iar acum primeşte un milion de euro/an la arabi.

Mai e o problemă acum, că el nu o să se mai întoarcă niciodată în România după ce încasează suma asta în Arabia Saudită”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

Croatul a fost cel mai bun marcator al Superligii cu 22 de reușite, devenind, în consecință, al cincilea străin din istorie care a terminat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor din primul eșalon al României.

Prima reacție a lui Marko Dugandzic după ce a plecat de la Rapid

Marko Dugandzic a vorbit cu reprezentanții mass-media la aeroport, înainte să plece în Arabia Saudită. Croatul a evidențiat că Al Tai s-a mișcat mult mai rapid față de Neftchi Baku, echipa pregătită de Adrian Mutu, și a reușit prima să concretizeze mutarea.

„Sunt foarte fericit. Sper ca totul să fie bine, că mâine e ultima zi a transferurilor în Arabia. Fotbalul e ciudat, cum știm toți. Nu mă așteptam la transfer. Vreau să le urez tuturor celor de la Rapid multă baftă.

Neftchi nu a oferit o ofertă concretă. Nu știu care a fost problema. Al Tai a fost mai rapidă. Sunt foarte fericit. Azi dimineață am aflat. Am făcut vizita medicală în București.

(n.r. vrei să fii golgheter și la arabi?) De ce nu? Sunt pregătit. Vreau întâi să cunosc colegii, staff-ul. Orașul e cu mult diferit față de București. Vom vedea ce se va întâmpla.

Sper că Rrahmani (n.r. va fi următorul golgheter al Superligii)”, a spus Marko Dugandzic la plecarea din România.

Lasă un comentariu