Panduru, necruțător cu un jucător de la FCSB: „Ai mai văzut atâtea pase greșite? Faci și tu d-astea?”

FCSB a învins CFR Cluj, scor 1-0, pe Stadionul Steaua, în etapa a patra din Liga 1.

Andrea Compagno a înscris unicul gol al meciului, în minutul 67, din penalty. La meci au asistat peste 28.000 de suporteri, record pentru noul Stadion Steaua.

Basarab Panduru îl critică pe Vlad Chiricheș după FCSB – CFR Cluj 1-0

Basarab Panduru a analizat prestația mai multor jucători de la FCSB. Darius Olaru, Joyskim Dawa și Octavian Popescu au intrat în categoria celor lăudați, în timp ce Vlad Chiricheș și Florinel Coman mai degrabă au dezamăgit, în opinia fostului internațional.

Panduru spune că nu înțelege anumite greșeli majore comise de Vlad Chiricheș, care se puteau solda cu gol sau goluri marcate de CFR Cluj.

„Olaru cred că a fost bun. Chiricheș, nu. Nici Dawa nu a fost rău. Compagno a intrat bine. Coman, nu știu, parcă a făcut meciuri mai bune. Octavian Popescu nu a fost rău, mi s-a părut că s-a implicat mult mai mult decât la alte meciuri. Pe faza de atac mi s-a părut că face lucrurile mai în viteză, s-a implicat și în defensivă. E un început spre ceva ce ar trebui să fie bine. Începe anul foarte bine, cu două goluri și nu e rău, dar în seara asta chiar i-aș da un plus.

Chiricheș cred că are nevoie de meciuri, de antrenamente, iar asta cred că îl va ajuta. Ai văzut atâtea pase greșite într-un meci la el, în care să-i pună pe adversari în poziții de a înscrie? Vorbeam de Dawa care trebuie să înțeleagă, dar tu, Chiricheș, faci și tu d-astea?”, a spus Panduru, la Orange Sport.

FCSB a ajuns la șase victorii din șase: patru în Liga 1 și două în preliminariile Conference League. Vicecampioana ocupă primul loc în campionat, cu 12 puncte, la patru lungimi peste a doua clasată, Universitatea Craiova.

Pentru FCSB urmează meciul de acasă cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar Conference League, joi, de la ora 21:30.

CFR Cluj a rămas cu 7 puncte și ocupă locul 4 în Liga 1.

Lasă un comentariu