Pe cine vede Mihai Stoica candidată la titlu? „O văd cea mai bună echipă!”

FCSB a câștigat primul meci oficial din acest an (4-0, cu UTA Arad) și se pregătește de duelul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, aduce elogii viitoarei contracandidate a echipei sale, subliniind superioritatea acesteia față de celelalte echipe din playoff și aspirațiile legitime la titlu. El consideră înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în fața Farului Constanța, scor 1-2, drept o ‘surpriză imensă’, sugestiv exprimând că oltenii ar fi meritat victoria.

„Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează, iau meci cu meci. Nu există niciun target. Ne interesează să nu pierdem la Craiova, normal, îi ţinem departe. Dacă vom câştiga, este excepţional. 

Eu o văd pe Craiova cea mai bună echipă. Meciul cu Farul a fost o surpriză imensă, mai ales cu Farul în acea componenţă. Craiova a avut nişte ocazii mari cu Farul, a mai avut şi Farul, dar pe Craiova o văd foarte bună. Cred că Universitatea Craiova cu Screciu e altă echipă, cu Soiri şi m-am mirat că n-a jucat de la început. 

Dintre Craiova, Rapid, CFR… Am făcut un tur prin Antalya, sunt meciuri de pregătire, nu sunt relevante, dar totuşi vezi potenţialul şi mi s-a părut Craiova net superioară celorlalte. Şi Sepsi mi s-a părut foarte bună”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasamentul Superligii, cu 34 de puncte, 13 mai puține decât liderul FCSB.

Lasă un comentariu