Peluza Nord FCSB atacă înainte de meciul cu Rapid: „Își arată caracterul murdar”

Suporterii FCSB îi acuză pe rapidiști că au „caracter murdar”, după ce alb-vișiniii le-au oferit doar 400 de bilete roș-albaștrilor la derby-ul din ultima etapă, programat duminică, 19 mai, ora 21:00, în Giulești 

Ultima rundă din acest play-off aduce în prim plan un derby bucureștean între Rapid și FCSB, programat să aibă loc în Giulești. Pentru Rapid, este o șansă de a încheia sezonul dezamăgitor cu un rezultat pozitiv, având în vedere că au început cu aspirații de titlu, dar vor termina pe locul 6. Înaintea meciului, tensiunile cresc între cele două galerii, iar Peluza Nord FCSB acuză suporterii Rapidului de „caracter murdar”, întrucât suporterii FCSB au primit doar 400 de locuri în sectorul destinat oaspeților, în ciuda așteptărilor lor de a avea mai multe locuri disponibile.

„Încă o dată cei mai ultra’ dintre ultrași își arată caracterul murdar și ne oferă doar 400 de bilete pentru meciul din ultima etapă. Abia așteptăm viitoarele comunicări despre nivelul lor și cum vor reciprocități echitabile…

Cu toate aceste piedici, noi vom fi acolo, pentru că, spre deosebire de ei, suntem mereu alături de echipă! Din păcate, prioritate la bilete vor avea cei din Peluză și cei din Asociație!

Vă așteptăm pe toți îmbrăcați în negru pentru ultima apariție din acest sezon și o mini sărbătoare…”, se arată în textul Peluzei Nord.

FRF a lăsat deschise doar 400 de locuri în Peluza Sud a stadionului

 


Conform regulamentului, galeria oaspete trebuie să primească 5% din totalul locurilor, ceea ce în cazul arenei din Giulești ar însemna undeva la 6-7 sute, în funcție de suprafața zonelor tampon.

Însă derby-ul de duminică se va desfășura într-un context special, întrucât Peluza Nord va fi cu totul închisă, iar Peluza Sud la fel, exceptând sectorul 110.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Rapid să aibă 13 sectoare ale stadionului închise duminică, drept pedeapsă pentru că ultrașii au aruncat torțe pe teren în timpul partidei cu CSU Craiova.

Lasă un comentariu