Peluza Nord, ironii la adresa CSU Craiova, CSA Steaua și un protest . Ce au afișat oltenii în Ghencea

FCSB – CS Universitatea Craiova s-a jucat într-o atmosferă superbă în Ghencea, iar Peluza Nord a venit pregătită la meci.

Ultrașii de la FCSB au afișat mesje ironice la adresa celor de la CRaiova și CSA Steaua, dar și un mesaj de protest, pentru că Jandarmeria vrea să schimbe legea și suporterii care folosesc materiale pirotehnice pe stadioane să fie arestați 3 ani.

Ce mesaje au afișat ultrașii de la FCSB

Peluza Nord a venit cu o ironie la adresa oltenilor, care au sărbătorit 75 de ani de la înființarea Universității Craiova.

„75 de ani de la înființare / Dar în 2015 în europene fără drept de participare”, au afișat suporterii de la FCSB. La ce se referă? CSU Craiova a nu a avut drept să participe în cupele europene în primul sezon de la promovarea în Liga 1, care a avut loc în 2014.

De asemenea, cei din Peluza Nord au afișat un mesaj ironic și pentru cei de la Peluza Sud Steaua. Suporterii FCSB au venit cu banner-ul „Doar Steaua în Ghencea”, afișat de cei de la Sud la meciurile CSA Steaua.

Ulterior, suporterii celor de la FCSB au afișat și un mesaj de protest, cu privire la dorința Jandarmeriei de a modifica Legea 4: „Condamnați pentru pasiune, schimbați orice lege pentru sume”.

Ce mesaj au afișat cei de la Craiova

Cei de la Universitatea Craiova au venit cu un mesaj pe care scria „Știința 75”. Oltenii vor sărbători pe 5 septembrie 75 de ani de la înființarea clubului istoric din Oltenia.

Apoi, galeria celor de la CS Universitatea au afișat mesajul devenit clasic: „Libertate pentru suporteri”.

Lasă un comentariu