Pentru ultrașii lui Virtus, adversarul este Steaua. Virtus se întărește

Campioana României și campioana din San Marino se întâlnesc marți în turul 1 preliminar din Liga Campionilor.

”Virtus se întărește pentru Champions League în defensivă și îl transferă pe Niccolo Pupeschi, un fundaș născut în 1991 care deja se antrenează cu Mister Bizzotto de câteva săptămâni.

Fotbalistul toscan are o experiență vastă în Lega Pro și Serie D, acolo unde a jucat pentru diverse echipe, ca Milano City, Rimini, Correggese sau, ultima dată, Aglianese.

Iată primele lui cuvinte: <<Ideea de a încerca o astfel de aventură era în capul meu de câțiva ani. Este o oportunitate să cunosc fotbalul din San Marino, la o echipă care joacă în cupele europene, este ceea ce mi-am promis să fac și în urmă cu câteva săptămâni a apărut posibilitatea de a evolua în aceste preliminarii Champions League, sper să fie o experiență fantastică>>”.

Pentru ultrașii lui Virtus, adversarul este Steaua

Campioana din San Marino va avea parte la meciul de marți și de o brigadă de ultrași care o va susține pe Virtus și care abia așteaptă ”provocarea” din Champions League.

”Aceștia sunt băieții de la Curva Vision, tineri pasionați care vor organiza coreografia pentru meciul din 9 iulie cu Steaua (n.r. – FCSB), au postat suporterii din San Marino.

Lasă un comentariu