Peste 20.000 de bilete vândute în 120 de minute pentru FCSB – CFR Cluj!

Jucătorii celor de la FCSB vor primi medaliile de campioni după meciul cu CFR Cluj. Duelul se va disputa pe Arena Națională, sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00. 

Suporterii echipei au demonstrat un entuziasm impresionant miercuri după-amiază, cumpărând peste 20.000 de bilete în primele două ore de la punerea acestora în vânzare, conform informațiilor oferite de ProTV și Sport.ro.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a postat pe pagina sa oficială de Facebook că în prima oră de la punerea în vânzare, peste 10.000 de bilete s-au vândut, îndemnând fanii echipei să-și păstreze entuziasmul.

„Oameni buni, nu vă enervați!!!

Site-ul de bilete mai dă și rateuri când e asaltat, înțelegeți-l și pe el. Nu mai știe cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR. 

Vestea bună e că în peluze și tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!!

Mă abțin cu greu de la ironii. Dar mă abțin.” a fost mesajul lui Mihai Stoica, postat pe rețelele sale sociale.

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au hotărât să răsplătească noii campioni ai României după ultima lor performanță pe teren propriu, iar biletele sunt deja puse în vânzare pe site-ul oficial al clubului. Prețurile variază în funcție de poziția în tribună, pornind de la 30 de lei pentru peluze și ajungând până la 250 de lei pentru locurile VIP.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI

TRIBUNA 1, INEL 3 – 35 LEI

TRIBUNA 1, INEL 2 – 45 LEI

TRIBUNA 2, INEL 3 – 35 LEI

TRIBUNA 2, INEL 2 – 45 LEI SOLD OUT

TRIBUNA 2, INEL 1 – 55 LEI SOLD OUT

VIP 3 – 150 LEI

VIP 2 – 200 LEI

VIP 1 – 250 LEI

Cu suporterii lor la fel de entuziasmați, FCSB se pregătește să sărbătorească titlul într-un meci memorabil împotriva lui CFR Cluj, iar atmosfera promite să fie una de neuitat pe Arena Națională.

Lasă un comentariu