Pierde Rapid meciul cu Dinamo la „masa verde”? Ce decizie au luat oficialii echipei pregătite de Cristiano Bergodi pentru a-și arăta sprijinul față de fanii echipei în scandalul biletelor!

Meciul Dinamo – Rapid este programat sâmbătă, 27 ianuarie, ora 20.00, pe Arena Națională, însă oficialii formației din Giulești au luat o decizie incredibilă.

După ce suporterii grupării din Giulești au anunțat că nu vor merge la meciul cu Dinamo de pe Arena Națională deoarece nu primesc atâtea bilete cât li se cuvine, Rapid a făcut un anunț care are două înțelesuri și care bagă spaima în suporteri.

La scurt timp după ce Peluza Nord Rapid a emis un comunicat în care anunță că fanii nu se vor prezenta pe Arena Națională la meciul cu Dinamo, trupa condusă de Cristiano Bergodi și-a arătat susținerea față de suporteri prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Trupa condusă de Dan Șucu și Victor Angelescu anunță că este solidară cu suporterii care au decis să nu meargă pe Arena Națională la meciul cu Dinamo, astfel că Rapid riscă să piardă meciul cu 3-0 la masa verde.

#12 Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională”, se arată în comunicatul Rapidului.

Comunicatul emis de fanii Rapidului

„Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă. 

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor. 

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști, a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. 

Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel. Prin urmare, am luat decizia să nu ne prezentăm la meci. Încurajăm rapidiștii să procedeze la fel, pentru a evita eventualele neplăceri și vă asigurăm pe toți că dinamoviștii vor vedea Giueștiul în anii următori la fel cum „vom vedea” noi meciul de sâmbătă. 

Morala experienței e una singură: Javrele rămân tot javre! 

Hai Rapid!”, apare în comunicatul emis de Peluza Nord Rapid.

Lasă un comentariu