Pierdere grea pentru FCSB: Charalambous a oferit detalii despre accidentarea momentului. „E out! Nu suntem siguri cu privire la durata recuperării”. Ce a spus despre transferuri: „Vom vedea dacă vom aduce jucători noi”

La conferința de presă premergătoare partidei FCSB – Poli Iași, Elias Charalambous a oferit detalii despre accidentarea momentului. Antrenorul nu se va mai putea baza pe Alex Băluță și în acest moment nu are informații cu privire la durata recuperării jucătorului.

Accidentarea lui Alex Băluță este serioasă. Pierdere grea pentru FCSB: Charalambous a oferit detalii înaintea jocului cu Poli Iași

Eliminată din UEFA Europa Conference League, FCSB se va putea concentra 100% asupra meciurilor din Superliga. Iar următorul joc oficial pentru roș-albaștri este cel din runda a 6-a, cu Poli Iași, programat duminică, de la ora 21:30.

Înaintea acestei confruntări, Elias Charalambous a pierdut mai mulți jucători. Malcom Edjouma a fost cedat în Serie B, la Bari, în timp ce Andrei Cordea a fost vândut la Al-Tai, în campionatul Arabiei Saudite, pentru 1.315.000 de euro.

De asemenea, Elias Charalambous l-a pierdut și pe Alex Băluță. Înaintea returului Nordsjaelland – FCSB 2-0, acesta din urmă a suferit o accidentare la gleznă, iar problemele medicale par să fie destul de serioase. Elias Charalambous a confirmat, sâmbătă, că Băluță nu va fi disponibil pentru partida FCSB – Poli Iași, însă în același timp a lăsat de înțeles că mijlocașul ar putea lipsi o perioadă mai lungă de timp:

(n.r. – despre Băluță) E out, nu va fi disponibil pentru meciul de mâine. A suferit o accidentare la gleznă în Danemarca și va fi out. Nu suntem siguri cu privire la durata recuperării. Da, restul sunt disponibili”, a declarat Elias Charalambous.

Cum a comentat plecările lui Cordea și Edjouma. Mai așteaptă transferuri la FCSB?

În același timp, Elias Charalambous a vorbit și despre plecările lui Cordea și Edjouma din această vară:

(n.r. – despre plecările lui Cordea și Edjouma) Dacă patronul are oferte să vândă anumiți jucători și el crede că asta este cea mai bună soluție pentru club, sigur știe mai bine ca noi, știe ce decizii să ia pentru club. Sunt sigur că a făcut tot posibilul să câștige niște bani ca să ajute clubul. Ăsta este fotbalul, acum vom vedea. Dacă vom aduce jucători noi, iar dacă nu vom aduce, vom vedea.

(n.r. – despre viitorul lui Compagno) Acum nu este timpul să ne gândim la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Mâine avem meci, trebuie să ne concentrăm pe jocul de mâine și nu ne putem gândi prea mult la astfel de lucruri.

(n.r. – despre Cordea) A fost un jucător important pentru echipă, un jucător bun, dar așa cum am spus, clubul a avut o oferta bună, jucătorul a avut și el o ofertă foarte bună din ce știu.

Clubul a dorit să îl ajute pe jucător, a redus din pretențiile financiare pentru a-l ajuta. Dar și pentru club a fost un câștig. Ăsta e fotbalul, asta e viața în fotbal și dacă astfel de transferuri apar trebuie să ne adaptăm”, a mai declarat Charalambous.

Lasă un comentariu