Pierdere pentru FCSB, va lipsi 2 luni.

Octavian Popescu (21 de ani), unul dintre favoriții lui Gigi Becali, a fost operat astăzi și va lipsi de pe gazon timp de două luni.

Popescu suferise de o excrescență la laba piciorului, care îi afecta atât antrenamentele, cât și performanțele din timpul meciurilor, fapt reflectat în rezultatele slabe din acest sezon.

Pentru a pune capăt suferinței jucătorului, staff-ul tehnic al campioanei a decis să-l trimită la o clinică din Belgia pentru a se opera. Conform golazo.ro, perioada de absență în care Tavi nu se va putea antrena alături de colegii săi va fi de șase săptămâni, ceea ce înseamnă că va putea reveni pe teren cel mai devreme în a doua săptămână a lunii august.

„Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici si cu chef de fotbal”, a fost mesajul transmis de Tavi Popescu de pe patul de spital.

Sezon modest pentru Popescu

Ultimul sezon a fost unul modest pentru Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a avut cifre extrem de slabe în comparație cu ceilalți patru ani petrecuți la FCSB, marcând doar trei goluri și oferind trei pase decisive.

Tavi Popescu este cotat de site-urile de specialitate la trei milioane de euro.

Lasă un comentariu