Pleacă Florinel Coman? Ce a spus perla lui Becali după meciul cu Craiova

Florinel Coman a anunțat că vrea să plece de la FCSB în vară, după ce va câștiga în premieră un titlu de campion.

Coman marchează, dar critică prestația sa și anunță un posibil transfer în vară

Florinel Coman a marcat un gol decisiv în victoria FCSB-ului cu Universitatea Craiova (2-0), dar a fost extrem de autocritic cu privire la propria prestație.

Deși a primit o ofertă consistentă din partea lui Gigi Becali (un salariu lunar de 60.000 de euro) pentru a rămâne la FCSB, Coman a anunțat că este tentat de o mutare în străinătate: „Cred că voi pleca în vară. Vreau să schimb. Toată lumea își dorește să plece până la urmă, dar eu nu am niciun campionat cu această echipă și acesta este visul meu.”

„Un meci prost făcut de mine. Jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu m-a făcut să marchez. Așa a fost! Un meci faorte slab făcut de mine, mai ales prima repriză. O repriză foarte slabă în care m-au ajutat colegii. Jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat. Ca echipă a fost o primă repriză foarte bună.

Ce puteam să fac mai mult? N-am câștigat multe dueluri, n-am fost ca la meciurile trecute.

N-am făcut un pas către titlu, am făcut o fandare. E clar că suntem favoriți. Am văzut ce vorbesc contracandidatele, că nu se gândesc la campionat. Noi ne gândim la campionat.

Și Chiri ne-a transmis la pauză că trebuie să nu ne vedem cu sacii în căruță la pauză, să rămânem montați și să mai marcăm. Craiova a întors rezultatul cu Rapid, așa că am fost foarte concentrați, am făcut un joc foarte bun. Crețu cred că a făcut cel mai bun meci din carieră.

(n.r – despre oferta lui Gigi Becali cu salariu de 60.000 de euro lunar) Am primit oferta? O am pe masă? A spus că mi-a pus oferta pe masă sau ceva? Nu știu, cred că voi pleca la vară. Vreau să schimb, dar acum sunt angrenat aici. Îmi dau viața pe teren până la ultima picătură de sânge. E clar că obiectivul e câștigarea campionatului. Toată lumea își dorește să plece până la urmă, dar eu nu am niciun campionat cu această echipă și acesta este visul meu”, a spus Coman.

  • Coman a ajuns la 17 goluri și 10 pase decisive în cele 34 de meciuri jucate în actuala stagiune.

Borussia Monchengladbach intră în cursă pentru Florinel Coman! Adrian Ilie: „Sunt convins că i se va activa clauza de reziliere!”

Interesul pentru Florinel Coman crește! După ce VfB Stuttgart a fost vehiculată ca posibilă destinație a atacantului FCSB, Adrian Ilie anunță că Borussia Monchengladbach, ocupanta locului 11 în Bundesliga, este de asemenea interesată de transferul lui Coman în vară.

„După meciul de pe Arena Națională, am aflat că Borussia Monchengladbach este interesată de Florinel Coman”, a declarat Ilie. „Este o echipă bună din Bundesliga, care oferă șanse tinerilor jucători de a se dezvolta.”

Coman a atras atenția mai multor cluburi în ultima perioadă, datorită evoluțiilor sale constante la FCSB și în naționala României.

„Cobra” este convins că clauza de reziliere a lui Coman va fi activată în vară și speră ca transferul să se realizeze înainte de EURO 2024.

Lasă un comentariu