Pleacă Florinel Coman? Un club de top din Europa a pus ochii pe Florinel Coman.

Transferul lui Florinel Coman în Qatar a picat.

Florinel Coman, golgheterul echipei FCSB, este pe punctul de a realiza un transfer impresionant la Beşiktaş, unul dintre cluburile de top din Turcia. Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost recomandat echipei din Istanbul, care este dispusă să plătească clauza sa de reziliere de 5 milioane de euro.

„Florinel Coman, jucătorul lui FCSB, a fost recomandat la Beşiktaş. Winger-ul în vârstă de 26 de ani are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro”, anunță presa din Turcia.

Coman a avut un sezon remarcabil la FCSB, reușind să înscrie 19 goluri și să ofere 11 pase decisive în 38 de meciuri. Deși transferul său la Al-Duhail din Qatar a eșuat din cauza unor neînțelegeri legate de plata clauzei de reziliere, interesul pentru el rămâne ridicat, iar Beşiktaş pare pregătită să-l aducă la Istanbul.

„Eu nu înțeleg tam-tam-ul făcut de cei din Qatar. Bă, dacă vrei să iei un jucător care are clauză, nu-l iei? Te mai milogești la un milion de euro? Plătește clauza și îl iei. Nu au fost serioși. Nu au tratat ca un club serios”, a declarat Ionel Dănciulescu, conform Digi Sport.

Lasă un comentariu