Pleacă Risto Radunovic la CFR? Ce spune patronul Roș – Albaștrilor

La mijlocul lunii martie, Risto Radunovic (31 de ani) și-a anunțat plecarea de la FCSB. 

Fundașul stânga din Muntenegru, aflat în ultimul an de contract cu echipa „roș-albastră”, și-a exprimat dorința de a se alătura unei noi echipe după expirarea angajamentului său actual.

În această situație, Ioan Varga, proprietarul echipei CFR Cluj, a manifestat interesul să aducă semnătura lui Radunovic și să îi ofere un salariu lunar de 20.000 de euro, alături de o primă de instalare generoasă.

La aflarea acestor vești, Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit o primă reacție.

„Orice om este liber să-și aleagă calea”, a declarat Gigi Becali în legătură cu posibila plecare a lui Radunovic la CFR Cluj. Cu toate acestea, el a subliniat că mutarea lui Radunovic la CFR Cluj nu poate fi discutată în acest moment, deoarece regulamentul interzice transferurile (deoarece jucătorul nu se află în ultimele 6 luni de contract).

”Dacă ar merge, să meargă. Dar nu discutăm despre asta, el (n.r. Risto Radunovic) nu poate să discute despre asta acum. El are până în decembrie (n.r. contract), dar dacă vrea să meargă, să meargă! Fiecare om e liber să facă ce vrea.

Vrea la Cluj, se duce la Cluj dacă regulamentul permite. Eu fac oferta pe care cred că o fac, dar să nu vorbim că nu e regulamentar. Nu e regulamentar să vorbim astăzi, n-avem voie!”, a spus Becali, la Fanatik.

Risto Radunovic a fost titular incontesabil pe poziția de fundaș stânga în ultimele sezoane la FCSB. Muntenegreanul, adus de ”roș-albaștrii” de la Astra Giurgiu în iarna anului 2021, a evoluat în 135 de partide pentru bucureșteni, a marcat 5 goluri și a oferit 14 pase decisive.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Radunovic, potrivit Transfermarkt

În prezent, CFR Cluj îi are pe poziția de fundaș stânga pe experimentatul Mario Camora (37 de ani), Petar Mamic (28 de ani) și Aly Abeid (26 de ani).

Lasă un comentariu