Plecarea anunțată de Gigi Becali, pusă sub semnul întrebării: ”Pare că nu vrea să plece”

FCSB a debutat cu dreptul în primul meci oficial din noul sezon, scor 3-0 cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României.

David Miculescu a deschis scorul pentru campioana României în minutul 21, cu o lovitură de cap. A urmat golul de 2-0, marcat de Marius Ștefănescu în minutul 52, după o acțiune construită de Daniel Popa, iar ultimul gol al meciului a fost înscris de Luis Phelipe.

Brazilianul a marcat după ce portarul advers a respins mingea șutată de Alexandru Musi direct în piciorul său, închizând tabela și aducând astfel primul trofeu al sezonului pentru FCSB.

Vivi Răchită: „Să vedem dacă va dori să plece”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a analizat partida și a menționat că unul dintre jucătorii folosiți în Supercupă, Eduard Radaslavescu (19 ani), nu va mai avea loc în echipă și intenționează să-l trimită sub formă de împrumut la altă echipă.

Cu toate acestea, Vivi Răchită, fostul jucător al Stelei, anticipează o posibilă întorsătură neașteptată. El pune sub semnul întrebării decizia lui Gigi Becali și sugerează că tânărul fotbalist ar putea să nu dorească să plece la o altă echipă, chiar dacă acolo ar avea șansa de a juca mai multe minute.

“Știm deja și care este primul jucător care va pleca de la FCSB. Radaslavescu. Să vedem însă dacă va dori să plece. Pare că nu vrea“, a spus Vivi Răchită, la Fanatik.ro.

Transferat pentru 850.000 de euro de la Farul Constanța în urmă cu două sezoane, Radaslavescu a evoluat 45 de minute în meciul din Supercupa României cu Corvinul Hunedoara.

„U21 am băgat că m-a rugat galeria. E strigător la cer, eu vreau să-mi fac strategia, vreau să joc în Liga Campionilor. A fost o încântare și Musi. Radaslavescu trebuie să se ducă împrumut că nu poate să joace în fața lui Musi sau în fața lui Tavi. Am U21, dar băi, tu mă pui pe mine să joc cu Musi? Eu când am intrat în fotbal nu era așa ceva”, a spus Gigi Becali, în fața reporterilor prezenți la reședința sa din Aleea Alexandru.

Lasă un comentariu