Poza cu bonul de pe litoralul românesc, o minciună grosolană

De câteva zile pe internet circulă o poză cu un bon. Un utilizator de pe rețeaua de sociale facebook a răspândit pe profilul lui o poză la in bon de cumpărături pe care erau niște prețuri astronomice.

Imediat românii au reacționat susținand afirmațiile domnilor.

Adevărul e că o pitzza pe litoral nu costă 80 de lei, o cafea 15 lei, o bere 25 de lei și un pepsi 15 lei. De câțiva ani se urmărește discreditarea litoralului românesc în detrimentul celui de la vecinii noștrii din Bulgaria. E adevărat ca litoralul nostru are multe probleme, de la gunoaiele aruncate tot de noi, cei ce îl vizităm, până la cazarile foarte scumpe. Dar să zici ca avem cele mai mari prețuri si cel mai scump litoral e o prostie. Plus de asta, dacă nu vă place la litoral, puteți vizita munții, puteți campa cum se făcea o dată of camping.. dar și acolo sunt probleme, of campingul e putin cam ilegal in România, și da, tot din vina noastră, campăm si lăsăm gunoaiele în urmă.

Bonul care a trezit atâta vâlvă sigur e de la in restaurant de lux. Poți merge la litoral și cu prețuri mici, cred că ar trebui să învățăm să ne plângem mai puțin și să acționăm ori de câte ori avem ocazia.

Lasă un comentariu