Prea bun. Gigi Becali își laudă noua perlă: „Nu-l scoate nici Mbappe!”

FCSB a câștigat SuperLiga României și se pregătește acum de primul tur preliminar din UEFA Champions League, unde va da peste Virtus, campioana San Marino.

Gigi Becali, patronul FCSB, a organizat joi o conferință de presă la reședința sa din Aleea Alexandru, unde a anunțat achizițiile echipei pentru următorul sezon și și-a exprimat entuziasmul față de noile transferuri.

Gigi Becali: „Pe Ștefănescu nu-l scoate nici Mbappe”

Printre cele mai importante transferuri se numără Marius Ștefănescu, adus de la Sepsi OSK pentru 1,3 milioane de euro. Becali a lăudat în mod special acest transfer, declarând că Ștefănescu este un jucător „ieșit din comun” și că nu va fi scos din echipă nici măcar de jucători de talia lui Mbappe sau Maradona.

Latifundiarul din Pipera a mai adăugat că Ștefănescu are un talent natural pentru fotbal, fiind foarte lejer în joc și dedicat acestui sport.

„Pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. L-am luat pe Ştefănescu care e ceva ieşit din comun, fotbalistic. Fotbalul n-are secrete pentru el, e lejer, joacă fotbal, mănâncă fotbal!”, a spus Gigi Becali, citat de spotmedia.ro.

Pe lângă Ștefănescu, FCSB l-a mai transferat și pe Daniel Popa de la Universitatea Cluj și pe David Kiki de la Farul Constanța. 

Ștefănescu, în vârstă de 24 de ani, a impresionat în sezonul trecut cu 14 goluri și cinci pase decisive iar atacantul va avea la FCSB un salariu de peste 200 de mii de euro pe an la FCSB.

Lasă un comentariu