Predicție sumbră făcută de Dumitru Dragomir înaintea meciului dintre Nordsjaelland și FCSB: „Asta-i viața!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o predicție deloc pe placul lui Gigi Becali înaintea meciului Nordsjaelland – FCSB.

„Oracul din Bălcești” a susținut că vicecampioana României nu va reuși să se califice în playoff-ul Conference League, deoarece vor avea în față o echipă extrem de valoroasă.

Dragomir nu crede că FCSB poate trece de Nordsjaelland

„N-am vorbit cu Gigi Becali, dar nu se califică cu danezii. Bă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Dacă se califică cu danezii beau un pahar de șampanie cu tine. Așa rămâne pariul. La fotbal e posibil orice, dar nu cred că se califică.

Că sunt eu poreclit ‘Oracolul din Bălcești’, pe dracu, le ghicesc, nu le ghicesc, asta-i viața. De mult nu am mai văzut o echipă așa valoroasă cum au danezii. Erau în 10 și nu trăgeau de timp, n-au dat mingea în tribună și atacau în draci. Asta e o echipă cu o mentalitate sportivă la cel mai înalt nivel”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Returul FC Nordsjaelland – FCSB din turul 3 preliminar al Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, pe stadionul ”Right to Dream Park” din Farum, Danemarca (după 0-0 în prima manșă).

Câștigătoarea dublei se va duela în play-off-ul Conference League, pentru un loc în grupele competiției, cu învingătoarea din Sabah FK – Partizan Belgrad (2-0 în turul din Azerbaidjan).

Partidele din prima manşă vor avea loc pe 24 august, iar cele din manşa secundă pe 31 august.

Lasă un comentariu