Premierul României trimite Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

După ce FCSB nu a primit acceptul de a juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo, Marcel Ciolacu, premierul României, a dispus Corpului de Control să se ducă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să investigheze cazul.

Ciolacu a fost un susținător al ideii ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua și, conform informațiilor GSP, vrea acum un raport complet despre negocierile eșuate dintre CSA și Becali

De ce nu au ajuns la un acord FCSB și CSA Steaua

Piedica a fost reprezentată de polița de asigurare care să acopere eventualele distrugeri din arenă, aici exceptând discuțiile născute în jurul gazonului.

CSA Steaua a solicitat polița respectivă celor de la FCSB, care s-au adresat unui broker. Nimeni nu a putut oferi o astfel de garanție, iar „militarii” nu au fost de acord cu soluția vicecampioanei, cea a unui nou bilet avalizat.

Până la urmă, Derby de România se va juca pe „Arcul de Triumf”. FCSB – Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

O să-l sun pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: «Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător»! Prim-ministrul a spus: «Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea» Așa a promis acum un an, pe scenă la Patriarhie, la un eveniment religios. Acum, vine, se ține de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, dar ăia vin și bagă niște chichițe?! Înseamnă că nu ascultă ordinul! 

Ordinul se ascultă cu sfințenie, nu punând bețe în roate. Cum ai închiriat Federației, la fel închiriază-mi și mie, că nu ești privat, să pui ce vrei și cum vrei! Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România. Ce înseamnă autoritate? Când sunt conducător, trebuie să se execute întocmai! Dacă dau ordinul și ăla face la mișto și bagă bețe în roate, nu mai sunt conducător. Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba

– Gigi Becali, patron FCSB, luni

FCSB, în premieră pe „Arcul de Triumf”

Din informațiile Gazetei, pentru derby-ul FCSB – Dinamo vor fi scoase la vânzare doar 7.500 de bilete. „Câinii” vor avea o galerie de numai 375 de persoane, 5% din capacitatea stadionului, în conformitate cu protocolul.

Pentru FCSB va fi primul meci disputat pe arena de lângă parcul Herăstrău. Dinamo este obișnuită cu locația. Inclusiv disputa cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din prima rundă a actualului sezon al Superligii s-a jucat acolo.

Lasă un comentariu