Prețul biletelor la FCSB – CFR Cluj „a explodat” pe ”piața neagră”

FCSB o va înfrunta pe CFR Cluj, pe teren propriu, în etapa a 4-a a SuperLigii, într-o partidă care se va desfășura pe stadionul Ghencea.

Prețul biletelor la FCSB – CFR Cluj pe ”piața neagră”

FCSB revine în Ghencea după 8 ani, iar unii oportuniști au profitat de interesul major al suporterilor și au cumpărat mai multe bilete. Aceștia le-au scos la vânzare la supra-preț pe ”piața neagră”.

Astfel, prețurile aproape s-au dublat. Spre exemplu, un bilet la VIP, care costa inițial 200 lei, a ajuns să aibă prețul de 350 lei, potrivit fanatik.ro. Un tichet la tribuna a doua, al cărui preț inițial era 100 lei, a ajuns la 200 lei. Printre cele mai „ieftine” bilete se numără cele de la peluză, care au ajuns să coste 70 lei, cu 40 de lei mai mult decât prețul inițial. 

Aceeași situație a avut loc și înainte de derby-ul FCSB – Dinamo, disputat pe Arcul de Triumf. Atunci, planul oportuniștilor a fost dat peste cap pentru că tichetele erau vândute nominal și cu serie de buletin, iar forțele de ordine i-au verificat pe suporteri.

Cozi uriașe la casele de bilete din Ghencea
Fanii FCSB-ului au cumpărat cele aproximativ 27.000 de bilete scoase la vânzare. Ultimele tichete, 3.000 la număr, au fost vândute sâmbătă, iar oamenii s-au așezat din timp la coadă.

Stadionul Steaua, inaugurat pe 7 iulie 2021, a costat aproximativ 95 de milioane de euro și are o capacitate de 31.254 de locuri.

Jandarmeria Română ia măsuri drastice înainte de FCSB – CFR Cluj

Înaintea derby-ului din Ghencea, Jandarmeria Română a emis un comunicat de presă în care a explicat ce măsuri va lua pentru a menține situația sub control atât în afara stadionului, cât și în interiorul acestuia.

”Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Lasă un comentariu