Prezență impresionantă a fanilor FCSB anunțată pentru returul cu Nordsjaelland, din Danemarca

Nordsjaelland – FCSB (0-0 în tur), manșa retur din preliminariile Conference League, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Right to Dream Park.

FCSB nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă în partida tur din Ghencea, încheiată la egalitate, scor 0-0, deși Nordsjaelland a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus. Vicecampioana României se teme și de gazonul sintetic din Danemarca, unul care le-ar putea pune probleme elevilor lui Elias Charalambous.

Gheorghe Mustață: „Primim 1.000 și ceva de bilete pentru meciul cu Nordsjaelland”

Pentru partida din Danemarca, Gheorghe Mustață anunță că galeria FCSB va primi peste 1.000 de bilete. Liderul Peluzei Nord de la FCSB este încrezător că tichetele vor fi achiziționate de fanii români, cei mai mulți din Diaspora.

„Cred că primim vreo 1.000 și ceva de bilete în Danemarca. Important este că suntem prezenți acolo. Nu mai contează câte primim.

Noi mergem organizați, ne-am procurat bilete de avion și vom fi alături de echipă. Din țară vom pleca în jur de 30 de persoane. Dacă ar veni 1.000, ar fi extraordinar de bine”, a spus Gheorghe Mustață, la Templul Sportului.

  • 10.300 de locuri are Right to Dream Park, arenă pe care se va disputa Nordsjaelland – FCSB

Nordsjaelland – FCSB se joacă joi, de la ora 20:00

Cu trei zile înaintea meciului, Nordsjaelland a anunțat că ora de start a returului a fost modificată, de la 19:30, la 20:00 (ora României).

Formația daneză, care traversează o formă excelentă în campionatul intern, îi invită pe suporteri la stadion în tentativa de a obține calificarea în play-off-ul Conference League.

„După remiza din România, 0-0, totul rămâne deschis înaintea returului cu FCSB din preliminariile Conference League, care se va disputa pe Right to Dream Park, joi. Inițial, meciul a fost programat pentru ora 19:30, însă din diferite motive a fost mutat la ora 20:00 (n.r – ora României).

Jucătorii au nevoie de întreaga susținere pentru a obține calificarea și a avea mai multe meciuri europene în acest sezon. Dacă nu v-ați luat deja bilete, o puteți face acum”, a transmis Nordsjaelland.

Lasă un comentariu