Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB

Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB. Fundașul se întoarce la formația bucureșteană după 10 ani, perioadă în care a evoluat în Premier League și Serie A.

După mai multe antrenamente și lungi negocieri cu FCSB, Vlad Chiricheș a semnat cu vicecampioana României. Căpitanul naționalei României va încasa un salariu anual de 400.000 de euro, iar în cazul în care echipa câștigă titlul contractul său va fi prelungit automat cu încă un an.

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB

Chiricheș a fost deja trecut pe lista UEFA, iar Elias Charalambous a vorbit despre transferul stoperului. Antrenorul celor de la FCSB s-a arătat foarte bucuros și a explicat că fundașul nu va avea nevoie de o perioadă lungă de adaptare, având în vedere că se antrenează deja de două săptămâni cu vicecampioana României.

„Sunt foarte fericit să îl am pe Chiricheș în echipă. E un jucător foarte important pentru club. Cu calitatea și personalitatea sa va ajuta vestiarul, cu siguranță. L-am avut în ultimele două săptămâni la antrenamente, deci nu va avea nicio problemă de adaptare.

-a antrenat deja cu jucătorii, așa că îi va fi foarte simplu. Acum trebuie să înceapă ușor, ușor să joace. Este un mare transfer pentru club și chiar sunt foarte fericit”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă din Bulgaria, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB.

Vlad Chiricheș, prezentat oficial la FCSB

Chiricheș va fi trecut pe lista UEFA a celor de la FCSB și va fi la dispoziția lui Elias Charalambous pentru meciul retur cu CSKA 1948 Sofia. Fundașul nu a făcut deplasarea în capitala Bulgariei.

La FCSB, Vlad Chiricheș va avea numărul 21 pe tricoul de joc.

„Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB.

Lasă un comentariu