Prima reacție a lui Florin Talpan după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea. Spre cine arată cu degetul

FCSB a fost reprimită în Ghencea, după ce Gigi Becali a fsot de acord să semneze două bilete la ordin avalizate (250.000 de euro + 750.000 de euro) pentru a acoperi posibilele daune aduse gazonului în timpul partidei.

Florin Talpan, juristul CSA și cel mai înverșunat adversar al lui Gigi Becali, a refuzat să comenteze decizia, arătând cu degetul către superiorul său: comandantul Ștefan Bichir.

„Nu vreau să comentez, sunt la instanță. Întrebați-l pe domnul comandant Bichir”, a spus Florin Talpan, potrivit iAMSport.

FCSB joacă meciul cu CFR Cluj în Ghencea

Meciul FCSB – CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va disputa pe stadionul „Steaua”.

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua! FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ‘Steaua”. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, au transmis reprezentanţii clubului FCSB.

Derby-ul FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, scor 2-1, care trebuia să aibă loc pe stadionul Steaua, s-a disputat în cele din urmă pe arena „Arcul de Triumf” din Capitală, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

Ulterior, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a început verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea. Inspectorii guvernamentali au efectuat controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect. Perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Partida FCSB – CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30.

Lasă un comentariu