Prima reacție a lui Marko Dugandzic după ce a plecat de la Rapid

Marko Dugandzic (29 de ani) s-a înțeles cu Al Ta

Croatul a semnat cu Rapid București în iulie 2022 și ar mai fi avut contract cu gruparea giuleșteană până la finalul sezonului 2024/25. Cotat la 2.5 milioane de euro, Marko Dugandzic s-a despărțit de echipa alb-vișiniilor după ce sezonul trecut a câștigat titlul de cel mai bun marcator.

Prima reacție a lui Marko Dugandzic după ce a plecat de la Rapid

Marko Dugandzic a vorbit cu reprezentanții mass-media la aeroport, înainte să plece în Arabia Saudită. Croatul a evidențiat că Al Tai s-a mișcat mult mai rapid față de Neftchi Baku, echipa pregătită de Adrian Mutu, și a reușit prima să concretizeze mutarea.

„Sunt foarte fericit. Sper ca totul să fie bine, că mâine e ultima zi a transferurilor în Arabia. Fotbalul e ciudat, cum știm toți. Nu mă așteptam la transfer. Vreau să le urez tuturor celor de la Rapid multă baftă.

Neftchi nu a oferit o ofertă concretă. Nu știu care a fost problema. Al Tai a fost mai rapidă. Sunt foarte fericit. Azi dimineață am aflat. Am făcut vizita medicală în București.

(n.r. vrei să fii golgheter și la arabi?) De ce nu? Sunt pregătit. Vreau întâi să cunosc colegii, staff-ul. Orașul e cu mult diferit față de București. Vom vedea ce se va întâmpla.

Sper că Rrahmani (n.r. va fi următorul golgheter al Superligii)”, a spus Marko Dugandzic la plecarea din România.

Marko Dugandzic, la Al Tai

Al Tai, locul 11 în Arabia Saudită, este echipa care l-a cumpărat și pe Andrei Cordea de la FCSB în această vară. Saudiții au plătit aproximativ 1,3 milioane de euro pentru a transfera extrema vicecampioanei României. Arabii au început sezonul cu două victorii și trei eșecuri. În ultimul joc, 1-0 contra lui Abha, unicul gol a fost marcat de Andrei Cordea. 

  • 400.000 de euro a plătit Rapid pentru a-l cumpăra pe Marko Dugandzic de la CFR Cluj, în iulie 2022
  • 28 de goluri a marcat Dugandzic în 48 de meciuri jucate la Rapid

Lasă un comentariu