Prima reacție din tabăra FCSB, după ce FRF ar fi sesizat UEFA în urma declarațiilor lui Becali că a pariat la meciul Nordsjaelland

FCSB și-a încheiat prematur aventura în Europa, după ce a fost eliminată de Nordsjaelland în turul trei preliminar al Conference League.

La mici 24 de ore distanță de meciul cu danezii, Gigi Becali a declarat că era atât de convins că echipa sa va trece de Nordsjaelland, că a pariat pe FCSB, la o cotă de 5.00.

După ce Prosport a anunțat că FRF ar fi notificat UEFA cu privire la declarațiile lui Gigi Becali, Mihai Stoica a sărit în apărarea patronului FCSB, spunând că acesta nu știe să parieze și că știa cotele doar din auzite.

În plus, oficialul vicecampioanei a susținut că, până acum, nu a fost primită nicio notificare pe adresa clubului.

„N-am primit inştiinţare! Nu a pus nimeni pariu, a fost o glumă. Dacă vreau să pariez pun pe cineva, păi ce? Ne pierdem vremea cu subiecte din ăstea. E seară de Champions League. Becali nu ştie să parieze. (n.r. – ştia de cote, de bani) Hai să ne scoată din competiţie că a pariat cineva, hai, pe bune acum. Cum să fie penal aşa ceva?

(n.r. – o să meargă Becali la comisie) Tu vorbeşti serios? Eu nu m-am dus la comisie când m-au chemat, cum că l-am jignit pe Vidican. Nu mă duc la comisii. N-a pariat Becali. Una e să zici că ai pariat, alta să pariezi”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

FCSB s-a impus în ultimul meci disputat în Superliga

FCSB a revenit pe primul loc în clasament după ce a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 6-a a Superligii.

FCSB a deschis scorul prin mijlocaşul Ovidiu Popescu (44′), cu un şut de la circa 20 de metri sub transversală. Popescu a jucat meciul cu numărul 200 în Superligă. Darius Olaru a majorat diferenţa (68′), Florinel Coman furnizând assist-uri la ambele goluri.

Golul de onoare al ieşenilor a fost înscris de Gabriel Vaşvari (79′), cu un şut de la peste 25 de metri.

FCSB a avut şi o bară (39′), când portarul Ionuţ Ailenei a respins în transversală mingea trimisă de Coman din lovitură liberă.

Poli Iaşi a marcat prin Julian Marchioni (45+3′), cu un şut din afara careului, dar golul a fost anulat pentru henţ la Andrei Gheorghiţă.

FCSB este singura echipă cu maximum de puncte (are un un joc mai puţin, cel cu FC Hermannstadt fiind amânat).

Lasă un comentariu