Prime dacă FCSB câștiga titlu? Ce spune Elias, antrenorul FCSB

Elias Charalambous a ținut o conferință de presă înaintea meciului cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii.

Partida dintre Sepsi și FCSB va avea loc miercuri, 24 aprilie, la ora 21:45. Elias Charalambous a declarat că nu dorește nicio primă din partea lui Gigi Becali în cazul în care FCSB câștigă titlul în SuperLigă, subliniind că obiectivul lor principal este să devină campioni și nu banii.

”Ne-a dat tot ce ne-am dorit, este proprietarul clubului. Niciodată nu ne-a zis nu când i-am cerut ceva. Ne-a dat mai mult decât ne-am dorit de multe ori. Suntem foarte fericiți că este în fotbalul românesc.

Nu îmi pasă. Pentru jucători, poate să le ofere. Pentru mine nu contează banii. Pentru mine contează titlu. Mereu le-am explicat jucătorilor ceea ce rămâne sunt titlurile. Banii sunt buni, dar când ai trofee în spate ai cele mai importante amintiri.

Nu cred că cineva se gândește la bani acum. Toți știu cât le va aduce în carieră un titlu cu FCSB.”, a spus Elias Charalambous în conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

 

Lasă un comentariu