Primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu UTA Arad. Surprizele patronului

FCSB este lider în campionat, având un avans de opt puncte în fața ocupantei locului secund, CFR Cluj.

În această perioadă, echipa pregătită de Elias Charalambous se află în cantonament în Antalya, urmând să ajungă în țară cu o zi înaintea disputării meciului cu UTA Arad.

Gigi Becali a stabilit echipa de start

Pentru confruntarea de pe Arena Națională, patronul vicecampioanei României a explicat ce jucători vor fi titular în partida cu UTA Arad. 

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali la OrangeSport.

În aceste condiții, echipa de start a FCSB-ului, în sistem 4-3-3, ar urma să arate așa: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Phelipe, Băluță, Octavian Popescu.

Florinel Coman este indisponibil pentru acest meci, deoarece este suspendat. 

Ce mutări a făcut FCSB

Antrenor – Elias Charalambous (confirmat)

Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)

Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej)

Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat)

Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu 

Lasă un comentariu