Primul transfer la FCSB. Va semna săptămâna viitoare

FCSB a sărbătorit sâmbătă seară și mai apoi noaptea titlul de campioană, dar oficialii roș-albaștrilor nu au mult timp pentru a celebra acest succes.

Roș-albaștrii pregătesc terenul pentru o campanie de transferuri intensă, iar conform informațiilor de la digisport.ro, David Kiki de la Farul va fi primul jucător care va semna cu echipa campioană a României. Kiki, în vârstă de 30 de ani, va deveni liber de contract în vară, deschizând calea către o mutare către echipa condusă de Gigi Becali. Originar din Benin, Kiki și-a început cariera în Franța, la ASM Belfort, și a trecut apoi prin cluburi precum Niort, Brest și Red Star FC, înainte de a ajunge în Bulgaria, la Montana. Experiența sa la Farul, unde a fost parte a echipei care a cucerit titlul în sezonul precedent, îl face o achiziție promițătoare pentru noua sa echipă.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piață a lui Kiki, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol și două assist-uri în 34 de meciuri în toate competițiile sunt cifrele lui Kiki în acest sezon la Farul.
  • 38 de selecții a adunat fundașul la naționala din Benin.

”Patronul FCSB te vrea. Unde pleci?”. Louis Munteanu, răspuns pentru interesul lui Gigi Becali, în direct

Farul Constanța și Universitatea Craiova au remizat, scor 3-3, pe stadionul din Ovidiu, în runda cu numărul 9 din play-off-ul SuperLigii.

La final, Louis Munteanu (21 ani) a vorbit despre viitorul său. 

După ce a câștigat titlul în SuperLiga României, Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că vrea să îl transfere pe atacant, alături de alți fotbaliști, pentru a obține calificarea în Liga Campionilor. 

Cu toate acestea, Louis Munteanu nu are de gând să rămână în SuperLigă. Acesta a transmis că Fiorentina urmează să îi prelungească contractul, astfel că își dorește să continue în Italia și să lupte pentru un post de titular.

”Ne-am bătut singuri, cred că am ieșit din lupta pentru Europa. Când suntem pe locul patru, ce să conteze? Îmi doresc din suflet să fiu pe loc de Europa când plec. Știu cât muncește Mister aici.

Eu nu știu nimic despre interesul lor. Mai am contract la Fiorentina. Am înțeles că vor să îmi prelungească contractul. Înseamnă că au încredere în mine. Eu îmi doresc să rămân acolo.”, a declarat Louis Munteanu, la flash-interviu.

Lasă un comentariu