Primul transfer picat. Anunțul lui MM Stoica: ”Gigi chiar s-a enervat”

Gigi Becali a anunțat o campanie spectaculoasă de transferuri în această vară.

După câștigarea titlului, patronul de la FCSB dorește să investească considerabil în transferuri pentru a ajunge în grupele UEFA Champions League, sperând că această performanță îi va aduce încasări de peste 20 de milioane de euro.

Becali a manifestat interesul să aducă la FCSB pe Louis Munteanu și Denis Alibec, dar a avut și o dorință pentru un alt transfer spectaculos: Rafa Mujica (25 de ani) de la Arouca.

Mihai Stoica a declarat: ”Nu cred că ăla va veni în România”.
Atacantul spaniol a impresionat în Portugalia, marcând 23 de goluri în 36 de meciuri în acest sezon. Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Becali cu privire la transferul lui Mujica.

Stoica este convins că Mujica nu va alege să vină în România, ceea ce a stârnit nemulțumirea lui Gigi Becali.

„I l-a propus cineva lui Gigi, mi-a zis de el, chiar am avut o discuţie. Nu avea ce să caute, nu vine ălă în România. Gigi s-a supărat pe mine, i-am spus, ştiu numele, dar stai să văd. Ăsta e, dar nu are cum să vină la noi când e al treilea golgheter al Portugaliei. 

Gigi chiar s-a enervat şi i-am zis, nu te enerva aiurea, nu poate să vină la noi şi nu o să vină niciodată al treilea golghter al Portugaliei în România.”, a declarat MM Stoica, la OrangeSport.

Evaluat la 5 milioane de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Rafa Mújica are șanse minime să ajungă la FCSB. Spaniolul beneficiază de o clauză de reziliere în valoare de 10 milioane de euro și un contract valabil până în iunie 2025.

Având în vedere forma excelentă a fotbalistului, conducerea de la Arouca nu pare dispusă să-l lase să plece decât dacă se plătește clauza de reziliere, conform publicației portugheze Record, care a făcut acest anunț încă din luna ianuarie. De asemenea, Mújica este dorit și de cluburi mult mai bogate financiar decât FCSB.

Lasă un comentariu