Principala preocupare a lui MM Stoica înaintea duelului cu Rapid! De ce se teme oficialul vicecampioanei

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Rapid și a declarat că se teme ca nu cumva situația dificilă de la Rapid să-i motiveze suplimentar pe aceștia la meciul de duminică.

MM a subliniat faptul că Rapidul are ocazia să-și rezolve temporar problemele cu o victorie în fața FCSB-ului și să-și consolideze astfel șansa de a ajunge în Europa.

Cu toate acestea, MM a subliniat că se teme de Rapid și a atras atenția asupra importanței arbitrajului din Giulești.

Rapid traversează o perioadă dificilă din punct de vedere fotbalistic, galeria cerâd public demisia lui Adrian Mutu la finalul eșecului cu Universitatea Craiova, 1-3. Cu toate acestea, MM crede că Rapid rămâne o echipă periculoasă.

„Nu îmi convine ce se întâmplă la Rapid, pentru că cea mai bună oportunitate pentru ei să își rezolve temporar problemele. E cel mai important meci pentru suflarea rapidistă. 

Au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru, de Europa, iar şansa lor e meciul cu noi. Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, acum sunt disperați”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

Arbitrajul ar putea cântări decisiv în derby-ul dintre Rapid și FCSB

Mihai Stoica a ținut să aducă în discuție și importanța arbitrajului în confruntarea de pe stadionul din Giulești. Oficialul roș-albaștrilor a punctat că, dacă arbitrul va da dovadă de bărbăție, va fi corect, și nu le va permite rivalilor să joace la intimidare, atunci FCSB va avea șanse mari să obțină un rezultat pozitiv.

„Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad (n.r. – referire la meciul UTA – FCSB 3-1 din martie), atunci cred că putem să avem şanse mari. Nu neapărat să fim favoriţi în Giuleşti, că e greu… Se va juca foarte tare.

Nu trebuie să se supere cineva, nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta, dar, dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă. L-am dori pe Hațegan (n.r. – glumind), a mai spus MM.

Rapid și FCSB se întâlnesc, duminică, de la ora 20:30, pe stadionul din Giulești, în etapa cu numărul cinci din playoff-ul Superligii.

Lasă un comentariu